Afișez toate cele 3 rezultate

Show sidebar

Călătorie Culinară prin Bucătăria Românească Tradițională

75 lei

Copertă rigidă, cartonată mată, cu 262 de pagini din hârtie de înaltă calitate, de culoare bej.

Cele mai iubite rețete din bucătăria tradițională românească sunt o colecție de excepție pentru cei care doresc să descopere gastronomia românească, turiștii și străinii interesați de această latură delicioasă a culturii noastre, pentru românii care trăiesc în străinătate și doresc să își amintească gusturile din copilărie și pentru toți cei care sunt dispuși să știe despre combinațiile noastre culinare. Prin urmare, cartea inițial a fost scrisă în limba engleză, cu scopul de a face oricare dintre aceste rețete cunoscute, accesibile și ușor de gătit. Propun ca tot mai mulți oameni care sosesc în România să înțeleagă ceea ce servim cu bucurie ori de câte ori ne trece pragul un călător obosit sau un turist în căutare de cunoaștere.

Journey Through the Romanian Traditional Cuisine

75 lei

Soft matte coloured hardcover, encasing 262 pages from high quality craft paper.

The most loved recipes from the Romanian traditional cuisine are for those who would like to discover the Romanian gastronomy, tourists and foreigners interested in this delicious side of our culture, for the Romanians who live abroad and have forgotten the tastes of childhood, and all thosewho are willing to know about some of our gastronomical flavours. Hence the book has been translated into English, with the purpose to make any of these recipes known, accessible and casy to cook. I propose that more and more people arriving in Romania would understand what we joyfully serve whenever a tired traveller or a tourist in quest of knowledge passes by.

Journey Through the Romanian Traditional Cuisine + Călătorie Culinară prin Bucătăria Românească Tradițională (2 Books Pack)

120 lei

Get 2 hardcover books with free shipping to any location in Romania.

The most loved recipes from the Romanian traditional cuisine are for those who would like to discover the Romanian gastronomy, tourists and foreigners interested in this delicious side of our culture, for the Romanians who live abroad and have forgotten the tastes of childhood, and all thosewho are willing to know about some of our gastronomical flavours. Hence the book has been translated into English, with the purpose to make any of these recipes known, accessible and casy to cook. I propose that more and more people arriving in Romania would understand what we joyfully serve whenever a tired traveller or a tourist in quest of knowledge passes by.